Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Karolina Maciejewska
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Magdalena Mazgaj
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 537 468 648

tel. 793 630 144

tel. 537 468 648

Zapraszam serdecznie na
konsultację online.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę rozmowy.

tel. 537 468 648

tel. 793 630 144

tel. 537 468 648

mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
mgr Karolina Maciejewska
mgr Karolina Maciejewska
mgr Magdalena Mazgaj
mgr Magdalena Mazgaj
Ukryj kalendarz
28 Wrze

Pieczone jabłka z orzechowym twarożkiem

Jesienny przepis z wykorzystaniem jabłek.

Składniki:
- 500g (2 duże) jabłka 
- 100g (1/2 kostki) twarogu 
- 25g (1 łyżka) miodu 
- 20g (5 sztuk) orzechów włoskich 
- opcjonalnie cynamon do smaku
 
Sposób przygotowania:
Z jabłek odciąć górę na wysokości około 1-2 cm. Wydrążyć środek tak, by usunąć gniazda nasienne jednak nie przebić jabłek na wylot. Twaróg wymieszać z miodem i pokruszonym orzechami. Nafaszerować owoce, położyć odcięte z wierzchu kawałki i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Piec bez przykrycia około 30-40 minut w temperaturze 180 stopni. Opcjonalnie posypać cynamonem. 

Twój komentarz




POKAŻ