Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Karolina Maciejewska
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Magdalena Mazgaj
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 537 468 648

tel. 793 630 144

tel. 537 468 648

Zapraszam serdecznie na
konsultację online.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę rozmowy.

tel. 537 468 648

tel. 793 630 144

tel. 537 468 648

mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
mgr Karolina Maciejewska
mgr Karolina Maciejewska
mgr Magdalena Mazgaj
mgr Magdalena Mazgaj
Ukryj kalendarz
26 Sier

Awokado faszerowane mięsem mielonym

Pomysł na awokado z nieco innej niż zazwyczaj wersji .

Składniki:

- 3 sztuki dojrzałego awokado

- 200 g mięsa mielonego z indyka

- 140 g (mała puszka) fasoli czerwonej konserowej

- 1 średnia cebula

- 3 ząbki czosnku

- 100 g przecieru pomidorowego

- 30 g sera żółtego

- pęczek natki pietruszki

- sól, pieprz, papryka ostra i słodka do smaku, lub inne ulubione przyprawy

Sposób przygotowania:

Awokado przekroić na połówki i wyjąć pestki.

Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Na patelni podgrzać olej i podsmażyć na niej cebulę, dodać czosnek i mięso mielone, smażyć około 10 minut. Dodać fasolę, przecier pomiodorowy, pokrojony w kostkę ser żółty, posiekaną natkę pietruszki i doprawić przyprawami.

Przygotowany farsz ułożyć w awokado w zagłębieniach po pestce.

Grillować na grillu lub piec w piekarniku około 15 minut.

Twój komentarz




POKAŻ