Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Karolina Maciejewska
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Magdalena Mazgaj
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 537 468 648

tel. 793 630 144

tel. 537 468 648

Zapraszam serdecznie na
konsultację online.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę rozmowy.

tel. 537 468 648

tel. 793 630 144

tel. 537 468 648

mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
mgr Karolina Maciejewska
mgr Karolina Maciejewska
mgr Magdalena Mazgaj
mgr Magdalena Mazgaj
Ukryj kalendarz
09 Sier

Tofu z warzywami i ryżem

Sposób przygotowania:

Wszystkie warzywa pokroić na cząstki. Cebula w piórka, bakłażan w słupki, cukinia w plasterki, a papryki w paseczki. Czosnek przepuścić przez praskę, chili pokroić w plasterki, a imbir obrać i zetrzeć na tarce.

Tofu pokroić w plastry, smażyć na patelni z olejem "na złoto", odłożyć na talerz.

Ryż ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

Na patelni rozgrzać olej, wrzucić na chwilkę czosnek, imbir, chili, szybko mieszać, dodać cebulę i mieszać dalej. Szybko przesmażyć, dodać bakłażana, mieszać. Wrzucić cukinię i papryki oraz tofu. Gdy warzywa zmiękną, w miseczce wymieszać wodę ze skrobią, sosem sojowym, łyżeczką soli i pieprzu, wgnieść jeszcze 2 ząbki czosnku. Zalać warzywa i mieszać szybko ponownie, skrobia musi się ściąć.

SMACZNEGO!

Składniki:

- 1 czerwona papryka

- 1 żółta papryka

- 1 bakłażan

- 1 cukinia

- 2 cebule

- 3 ząbki czosnku

- kawałek imbiru

- 1 ostra papryczka

- 300 g tofu

- 2 łyżki oleju rzepakowego

- 6 łyżek sosu sojowego

- 1 szklanka woda

- 2 płaskie łyżki mąki ziemniaczanej

- sól i pieprz do smaku

- 100 g brązowego ryżu

 

Twój komentarz




POKAŻ