Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Karolina Maciejewska
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Magdalena Mazgaj
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 537 468 648

tel. 793 630 144

tel. 537 468 648

Zapraszam serdecznie na
konsultację online.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę rozmowy.

tel. 537 468 648

tel. 793 630 144

tel. 537 468 648

mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
mgr Karolina Maciejewska
mgr Karolina Maciejewska
mgr Magdalena Mazgaj
mgr Magdalena Mazgaj
Ukryj kalendarz
06 Paź

Zupa krem z papryki i pomarańczy

Sposób przygotowania:

Pomarańcze dokładnie wyszorować, wcześniej można wymoczyć je w zimnej wodzie. Zetrzeć skórkę z (tylko zewnętrzna pomarańczowa część i wycisnąć sok).

W garnku na oliwie na średnim ogniu pod przykryciem dusić przez ok. 10 minut pokrojoną w kosteczkę paprykę, od czasu do czasu zamieszać. Dodać 2 łyżeczki startej skórki, wymieszać i gotować przez kolejne kilka minut.

Zmniejszyć ogień do minimum, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez ok. 20 minut, od czasu do czasu mieszając. Dodać sok z pomarańczy i zmiksować w blenderze.

Przelać z powrotem do rondelka, doprawić solą i pieprzem. Podawać na ciepło lub jako chłodnik.

Składniki:

- 2 pomarańcze

- 2 łyżki oliwy extra vergine

- 2 duże czerwone papryki

- sól

- pieprz

Twój komentarz




POKAŻ