Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Skierniewice
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Karolina Maciejewska
Skierniewice, ul. Kopernika 9a
Dietetyk: mgr Magdalena Mazgaj
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 537 468 648

tel. 793 630 144

tel. 537 468 648

Zapraszam serdecznie na
konsultację online.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę rozmowy.

tel. 537 468 648

tel. 793 630 144

tel. 537 468 648

mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
mgr Katarzyna Zawadzka (Pruszkowska)
mgr Karolina Maciejewska
mgr Karolina Maciejewska
mgr Magdalena Mazgaj
mgr Magdalena Mazgaj
Ukryj kalendarz

Co nowego?

Kakaowe chia z owocami sezonowymi

Idealny słodki deser na letnie dni.

Kurczak z papryką i marchewką w sosie curry z mleczkiem kokosowym

Przepis na orientalnego kurczaka w sosie curry z mleczkiem kokosowym to coś dla miłośników arometycznych przypaw.

Zdrowa Klasa - podsumowanie akcji w szkole w Wilkowie Drugim

Dziś odwiedziłam szkołę podstawową w Wilkowie Drugim. Przeprowadziłam z uczniami dwa spotkania dotyczące zasad zdrowego odżywiania pt. "Smacznie i zdrowo" w ramach podsumowania akcji Zdrowa Klasa.

Zdrowa Klasa - podsumowanie akcji w szkole w Chodnowie

W dniu 8 kwietnia 2022 przeprowadziłam dla uczniów pogadankę nt. zdrowego odżywiania.

Wykład w GOK dla seniorów

W dniu dzisiejszym poprowadziłam wykład w Grójeckim Ośrodku Kultury dla grupy przeszło 70 osób.

Jabłka pod owsianą kruszonką

Składniki:
Cynamon 3 g (1 łyżeczka)
Jabłko 300 g (1 duża sztuka)
Masło 20 g (4 łyżeczki)
Miód 25 g (1 łyżka)
Płatki owsiane 50 g (5 łyżek)

Kompot z suszu

Składniki:
Gruszka suszona 20 g (2 plastry)
Jabłko suszone 20 g (2 plastry)
Morele suszone 10 g (1 sztuka)
Śliwki suszone 14 g (2 sztuki)
Woda 660 g (3 szklanki)

Trufle korzenne

Składniki:
Daktyle suszone 50 g (10 sztuk)
Mąka kokosowa 12 g (2 łyżeczki)
Nasiona chia 15 g (3 łyżeczki)
Olej kokosowy 5 g (1/2 łyżeczki)
Przyprawa do piernika bez cukru 2 g (pół łyżeczki)
Wiórki kokosowe 24 g (4 łyżki)

Serniczki z bakaliami

Składniki:
Budyń w proszku, śmietankowy 20 g (4 łyżeczki)
Erytrol 40 g (4 łyżki)
Jajo 50 g (1 sztuka)
Jogurt naturalny 75 g (pół małego kubka)
Rodzynki suszone 15 g (pół garści)
Ser twarogowy chudy mielony 250 g (1 kostka)
Skórka z pomarańczy 10 g (1 łyżeczki)
Wanilia - ekstrakt 0,5 g (kilka kropli)

Śledzie z cebulką w oleju lnianym

Składniki:
Cebula 25 g (pół małej sztuki)
Liść laurowy 2 g (2 liście)
Ocet winny 3 g (1 łyżeczka)
Olej lniany 20 g (2 łyżki)
Sok z cytryny 3 g (1 łyżeczka)
Śledź solony 120 g (1 sztuka)
Ziele angielskie 2 g (1 szczypta)

Sałatka jarzynowa z brokułem

Składniki:
Brokuły 50 g (pół porcji)
Cebula 25 g (pół małej sztuki)
Groszek zielony konserwowy 30 g (2 łyżki)
Jogurt naturalny 75 g (3 łyżki)
Kukurydza konserwowa 30 g (2 łyżki)
Majonez z olejem rzepakowym 10 g (1 łyżeczka)
Marchew 50 g (1 sztuka)
Pietruszka, liście 2 g (1 łyżeczka)
Pietruszka - korzeń 40 g (1 sztuka)
Seler korzeniowy 60 g ...

Pieczone jabłka

Składniki:
Jabłko 300 g (1 duża sztuka)
Cynamon 3 g (1 łyżeczka)
Imbir tarty 1 g (szczypta)
Goździki 3 g (1 łyżeczka)
Miód 12 g (1 łyżeczka)
Orzechy włoskie 30 g (1 garść)
Jogurt naturalny 150 g (kubek)

Śledzie pod pierzynką

Składniki:
- Burak gotowany 50 g (1 mała sztuka)
- Cebula 25 g (pół małej sztuki)
- Jajo 50 g (1 sztuka)
- Jogurt naturalny 50 g (2 łyżki)
- Musztarda 10 g (1 łyżeczka)
- Ogórek kiszony 50 g (1 sztuka)
- Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka)
- Ser żółty 15 g (1 plaster)
- Sok z cytryny 3 g (1 łyżeczka)
- Śledź solony 120 g ...

Zupa krem z batatów i jabłka

Składniki:

- 600g (1 duży) batat

- 200g (1 średnie) kwaśne jabłko

- 4g (2 ząbki) czosnku

- 3g (1 cm) korzenia imbiru

- 20g (2 łyżki) oleju rzepakowego/oliwy

- 750g bulionu (lub wody z kostką rosołową z dobrym składem)

- opcjonalnie łyżka mleka kokosowego/jogurtu naturalnego

- opcjonalnie liście zielonej pietruszki lub kolendry

Curry z mlekiem kokosowym i warzywami

Składniki:

- 300g (1/2 średniej) cukinii

- 100g (1/2 średniej) papryki

- 100g (10 łyżek) mleka kokosowego z puszki

- 5g (1 łyżeczka) oliwy z oliwek

- 2g (kawałek) imbiru

- 1-3g (do smaku) pasty curry lub przyprawy curry

- 100g (porcja) tofu lub fileta z kurczaka

- 50g (1/2 woreczka) ryżu

POKAŻ